Finalesus i Fløyenkarusellen

Finalen ble et flott punktum for årets Fløyenkarusell. Årsbeste i fremmøte, fine løpsforhold og mange fine fremganger.

Christina Ellefsen Hopland åpnet konkurransesesongen med sterke 11:30. Det var 31 sekunder raskere enn Trine Larsen som har vært karusellens friskeste pust på damesiden, så langt denne sesongen. Caroline Christie tok tredjeplassen med 12:42 som er ny pers. Elise Orten og Silje Blindheim styrket stillingen på "10 på topp listen" med skarpe løp. Anne Linn Seter kom sekundet for sent til å stege inn på adelskalenderen.

Ørjan Nilsen viste klasse og gamle mestertakter. Han styrte fronten i fellestarten og kjempet ned Børge B Larsson. Med 10:37 stormet han inn på 10 på topp listen. Han plasserte seg elegant på 9. plassen, sekundet foran Trygve Andresen. Børge presterte pene 10:50. Unge Erlend Sørheim løp opp til tredjeplass av løperne i fellesstarten. Tredje beste tid fikk imidlertid Kristoff Bjørn Simon som litt forsinket startet etter fellestarten. Erlend løp på 11:19 og Kristoff på 11:14.

Stor takk til alle for fin finalestemning. En spesiell takk til sjefen for pølsefesten, Hege Ommedal og hennes gode assistenter Moderen og Aldona. Takk også til resten av arrangørene!